Menu Sluiten

Vetafscheiders


Vetafscheiders

Informatie over vetafscheiders:

Vetafscheiders zijn toestellen die vet van water scheiden. Ze kunnen ook worden gebruikt om andere materialen af te scheiden, zoals glassplinters, gips en metalen. Bij het ontwerp van de afscheiders moet rekening worden gehouden met de hoeveelheid vet en vaste stoffen in het afvalwater. Deze toestellen kunnen ook worden gebruikt voor het afscheiden van andere soorten vaste stoffen, zoals haar en pluizen.

Vetafscheiders van roestvrij staal worden ook gebruikt in de industrie, productieprocessen en restaurants.

Info over vetafscheiders

Vragen over Vetafscheiders

Er zijn twee soorten vetafscheiders: passieve en actieve. Passieve vetafscheiders zijn kleinere apparaten voor gebruik op de plaats van gebruik, die gewoonlijk worden gebruikt naast vaatwasmachines of onder spoelbakken met drie compartimenten. Deze apparaten hebben ook een compartiment voor vaste stoffen dat vaste afvalstoffen verwijdert. In het algemeen zijn passieve vetafscheiders een goede optie voor restaurants, keukens en andere faciliteiten waar vet afval zich kan ophopen.

De twee soorten vetafscheiders voor binnen gebruik zijn hydromechanische en mechanische.

De eerste maakt gebruik van interne schotten om het debiet te regelen en vaste stoffen te scheiden van FOG. De tweede heeft een uitloopschot en is gedeeltelijk effectief in het verwijderen van vaste stoffen uit afvalwater. Ze hebben ook een ingebouwde zeef voor vaste deeltjes. Afhankelijk van het soort afvalwater, kan een hydromechanische vetvanger dus een betere optie zijn.

De meeste huishoudelijke vetafscheiders zijn gemaakt van kunststof.

Ze zijn stevig, pretentieloos en veilig in gebruik. Verschillende maten en vormen zijn beschikbaar dankzij de fabricagetechnologie. Compacte vetplaten kunnen op aparte afvalopslagtanks worden gemonteerd. Vetafscheiders van glasvezel zijn sterker, stijver en beter bestand tegen giftige stoffen dan die van kunststof.

Ze hebben een grotere capaciteit en kunnen een hoger debiet aan dan hun tegenhangers. Als u dus overweegt er een aan te schaffen, lees u dan goed in over deze producten. Ze zijn goed voor het milieu en voor uw bedrijf.

Meer info over vetafscheiders nu op www.aco.be.

Tags

Afsluiters Met Multi Directionele Hd Orbitaalreinigingskop | Afvalverwijdering Met Ledigingswagen | Afvalwater Afleiden Naar Riolering | Beluchtingsaansluiting Vetafscheidingsinstallaties | Beluchtings |